nieuws

 

Meet & Greet Baltus Wigersma

Wegens succes herhaald: Zaterdag 16 april van 14.00 tot 16.00 uur

Tijdens deze extra Meet & Greet zal Baltus Wigersma laten zien hoe zijn digitale tekeningen tot stand komen.

U bent van harte welkom!

 


Maart 2022

Deze maand is onder andere verkocht "the Light Within'

 


13 november 2021

Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Margot Olde Loohuis het schilderij:

'Floating worlds', 140 x 100 cm, olieverf op doek.


13 november 2021

Meet & Greet Margot Olde Loohuis

Ontmoet Margot Olde Loohuis op de laatste dag van haar expositie 'Underwater World'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten en houten kunstobjecten van Hans Magendans.

 


van 7 oktober tot 24 december 2021

In onze vitrines: houten kunstwerken in 'Japandi-stijl' van Hans Magendans

 


3 oktober 2021

Meet & Greet Romy van Rijckevorsel

Ontmoet Romy van Rijckevorsel op de laatste dag van haar expositie 'Every day is a winding road'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Romy van Rijckevorsel het schilderij:

'Thornbird', 50 x 60 cm, acryl op linnen.


20 augustus 2021

Meet & Greet Miranda Vissers

Ontmoet Miranda Vissers op de laatste dag van haar expositie 'Sensing nature'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Miranda Vissers twee  'Lichen' schilderijen:

'Petrol' (120 x 30 cm)  en 'Grijsbrons' ( 60 x 60 cm) mixed media op doek


10 juli 2021

Meet & Greet Suzan Schuttelaar

Ontmoet Suzan Schuttelaar op de laatste dag van haar expositie 'All the girls'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


3 juni 2021

Het is nu een jaar geleden dat onze galerie open ging voor bezoekers. Dat vieren we met een bijzondere jubileumexpositie van Suzan Schuttelaar; 'All the girls'.

Suzan schildert klassiek/impressionistische portretten op groot formaat. Haar expositie bij ons toont een diversiteit aan stijlen en technieken, waaronder een aantal installaties met textiel. 

 29 mei 2021

Meet & Greet Johannah de Vries

Ontmoet Johannah de Vries op de laatste dag van haar expositie "Bij nader inzien". Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met foto's van Wil Bijker en beelden van onze vaste exposanten.

 


22 mei 2021

Goed bezochte Meet & Greet Wil Bijker 

Afgelopen zaterdag konden bezoekers in gesprek gaan met Wil Bijker, één van onze huidige gastexposanten. Het werd een gezellig en goed bezocht evenement waar Wil enthousiast vertelde over haar werk en haar inspiratiebronnen. 

 


Vanaf 5 maart 2021 is het mogelijk op afspraak de expositie van Ank Stegenga te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag ben je met max. twee personen van harte welkom. Bel of mail ons gerust en bezoek veilig en vrijblijvend deze bijzondere expositie. 

 


Meet & Greet met Cor Lap    

17 en 24 oktober en 1 november 2020

Ontmoet Cor Lap bij galerie DNA tijdens zijn expositie "Iedereen is kleurrijk". Van 12.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over zijn werk en zijn inspiratiebronnen. Van harte welkom!

 


4 oktober 2020

Feest in onze galerie. Zondag 4 oktober mochten wij de 1000ste bezoeker verwelkomen. Cor Lap was persoonlijk aanwezig om de gelukkige een kleurrijk boeket te overhandigen. Uiteraard met haar favoriete werk 'My brooche' op de achtergrond! 

 


18 juli 2020

De openingsexpositie is voorbij. Galerie DNA heeft de volgende werken verkocht:

 

Diana Joseph

Noëlla Moen

Anneke Mensink


24 mei 2020

het is zover, de deur van galerie DNA kan gelukkig open

Diana Joseph & Anneke Mensink verheugen zich samen met hun gastexposanten Noëlla Moen en Maria Kuiken

op het openen van galerie DNA op vrijdag 29 mei a.s.

Van harte welkom!

Uiteraard houden wij ons aan de Corona richtlijnen zoals niet meer dan vier bezoekers tegelijk in de galerie, anderhalve meter afstand houden en geen handen schudden. 

 

Team DNA