nieuws


15 januari 2022

Wij zijn weer open voor bezoek! 


19 december 2021

Lockdown 

In verband met de verplichte sluiting van niet-essentiële winkels is onze galerie helaas niet geopend voor bezoekers.

Mocht u interesse hebben voor één van de werken van de expositie van Carla Nederbragt, dan kunt u via het contactformulier een bericht aan ons sturen.


13 november 2021

Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Margot Olde Loohuis het schilderij:

'Floating worlds', 140 x 100 cm, olieverf op doek.


13 november 2021

Meet & Greet Margot Olde Loohuis

Ontmoet Margot Olde Loohuis op de laatste dag van haar expositie 'Underwater World'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten en houten kunstobjecten van Hans Magendans.

 


vanaf 7 oktober 2021

Nieuw in onze vitrines: houten kunstwerken in 'Japandi-stijl' van Hans Magendans

 


3 oktober 2021

Meet & Greet Romy van Rijckevorsel

Ontmoet Romy van Rijckevorsel op de laatste dag van haar expositie 'Every day is a winding road'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Romy van Rijckevorsel het schilderij:

'Thornbird', 50 x 60 cm, acryl op linnen.


20 augustus 2021

Meet & Greet Miranda Vissers

Ontmoet Miranda Vissers op de laatste dag van haar expositie 'Sensing nature'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Verkocht! 

Onze galerie verkocht voor Miranda Vissers twee  'Lichen' schilderijen:

'Petrol' (120 x 30 cm)  en 'Grijsbrons' ( 60 x 60 cm) mixed media op doek


10 juli 2021

Meet & Greet Suzan Schuttelaar

Ontmoet Suzan Schuttelaar op de laatste dag van haar expositie 'All the girls'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


3 juni 2021

Het is nu een jaar geleden dat onze galerie open ging voor bezoekers. Dat vieren we met een bijzondere jubileumexpositie van Suzan Schuttelaar; 'All the girls'.

Suzan schildert klassiek/impressionistische portretten op groot formaat. Haar expositie bij ons toont een diversiteit aan stijlen en technieken, waaronder een aantal installaties met textiel. 

 29 mei 2021

Meet & Greet Johannah de Vries

Ontmoet Johannah de Vries op de laatste dag van haar expositie "Bij nader inzien". Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met foto's van Wil Bijker en beelden van onze vaste exposanten.

 


22 mei 2021

Goed bezochte Meet & Greet Wil Bijker 

Afgelopen zaterdag konden bezoekers in gesprek gaan met Wil Bijker, één van onze huidige gastexposanten. Het werd een gezellig en goed bezocht evenement waar Wil enthousiast vertelde over haar werk en haar inspiratiebronnen. 

 


29 april 2021

Wij zijn weer open zonder afspraak! 


25 februari 2021

Gelukkig, we mogen weer open!

Vanaf 5 maart is het mogelijk op afspraak de expositie van Ank Stegenga te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag ben je met max. twee personen van harte welkom. Bel of mail ons gerust en bezoek veilig en vrijblijvend deze bijzondere expositie. 

 


13 oktober 2020

Deventer Vandaag heeft een mooie video impressie gemaakt waarin Cor Lap aan het woord komt over zijn werk en zijn deelname aan 'Sterren op het doek'. Ook één van de galeriehouders komt aan het woord over de visie van onze galerie.

 


Meet & Greet moments met Cor Lap    

17 en 24 oktober en 1 november 2020

Ontmoet Cor Lap bij galerie DNA tijdens zijn expositie "Iedereen is kleurrijk". Van 12.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over zijn werk en zijn inspiratiebronnen. Van harte welkom!

 


4 oktober 2020

Feest in onze galerie. Zondag 4 oktober mochten wij de 1000 ste bezoeker verwelkomen. Cor Lap was persoonlijk aanwezig om de gelukkige een kleurrijk boeket te overhandigen. Uiteraard met haar favoriete werk 'My brooche' op de achtergrond! 

 


18 juli 2020

De openingsexpositie is voorbij. galerie DNA mocht de volgende werken verkopen:

 

Diana Joseph

Noëlla Moen

Anneke Mensink


24 mei 2020

het is zover, de deur van galerie DNA kan gelukkig open

Diana Joseph & Anneke Mensink verheugen zich samen met hun gastexposanten Noëlla Moen en Maria Kuiken

op het openen van galerie DNA op vrijdag 29 mei a.s.

Van harte welkom!

 

Uiteraard houden wij ons aan de Corona richtlijnen zoals niet meer dan vier bezoekers tegelijk in de galerie, anderhalve meter afstand houden en geen handen schudden. 

 

Team DNA


18 maart 2020

galerie DNA houdt ivm het Coronavirus de deur voor bezoekers voorlopig gesloten 


16 maart 2020

door de maatregelen ivm het Coronavirus vallen de plannen voor de 'spetterende opening' op 21 maart in het water 

Wij zijn trots op onze nieuwe galerie DNA en op de openingsexpositie! Met een 'spetterende opening' op zaterdag 21 maart as. hadden wij dat graag samen met onze kunstvrienden willen vieren.

Helaas zijn onze plannen door de uitbraak van het Coronavirus ingehaald.

Met het gehoor geven aan de oproep van de regering om terughoudend te zijn met bijeenkomsten en om sociale contacten te beperken nemen ook wij onze verantwoordelijkheid.

In het belang van ieders gezondheid hebben wij daarom - met pijn in ons DNA hart - besloten dat de geplande 'spetterende opening' op 21 maart niet door kan gaan.

Galerie DNA opent niettemin woensdag 25 maart (onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen van de regering) toch vast de deur voor bezoekers.

Vanaf dat moment is iedereen van harte welkom in onze nieuwe galerie om de openingexpositie te komen bezoeken.

Niemand kan op dit moment inschatten hoelang de opgelegde maatregelen gaan duren. Omdat we je graag op de hoogte houden van de tentoongestelde werken en nieuwe exposities, zullen we regelmatig foto's hiervan op onze website plaatsen.

 

Wij hopen je binnenkort in goede gezondheid in onze galerie te mogen ontmoeten!

 

Team DNA