NIEUWS


Mei/ juni 2023

De huidige expositie met de titel 'de kracht van zacht' is nu te zien! Zie ook onze expositie agenda.

Op zaterdag 20 mei is Kitty Korver aanwezig en kan zij vertellen over haar werk en inspiratiebronnen. Deze 'Meet and Greet' (ontmoet de kunstenaar) is van 14.00 tot 16.00 uur.

Op zondag 4 juni -de laatste dag van deze expositie- ben je van 15 tot 17.00 uur van harte welkom voor de finissage. Hierbij zullen ook Rins Slippens en Peter Munnik aanwezig zijn. Aanmelden is niet noodzakelijk.


April 2023

Verkocht: 'Pepe II' van Hildert Raaijmakers

 


Maart 2023

Al weer 2 werken verkocht!

'Small World' van Anneke Mensink en een 'Lichtvanger' van Noëlla Moen. De kunstwerken hebben een mooie, nieuwe plek gevonden!

Anneke Mensink - Small world


18 maart 2023

PRIKKEL JE ZINTUIGEN.....
Kom ruiken, horen, voelen en kijken bij twee galerieën in de Golstraat in Deventer.
Op zaterdag 18 maart van 13.00 tot 16.00 uur zal er een kunstbeleving plaatsvinden in de Golstraat. Deze keer bundelen twee galerieën hun expositiekrachten en ben je getuige van een ware zintuiglijke kunstbeleving!

 

Bij CaroArt Gallery exposeert

muziek kunstenaar Joke Zonneveld.

 

Haar 'ocean drums' vormen de muziek in je handen. Het ruisen van de zee, het wuiven van het riet, je 'hoort' het allemaal! Neem je favoriete drum van de muur en maak je eigen muziek. Volg ook een (kunst)meditatie naar keuze en voel je helemaal zen....

 

Je kunt ook de prachtige werken van Barbara Bosscher beKIJKEN!

 

Golstraat 7

www.caroartgallery.com

Bij galerie DNA exposeert

geurkunstenaar Claudia de Vos.

 

Laat je meevoeren door de geur van Claudia's unieke creaties, die je zintuigen en verbeelding prikkelen. Zij weet heel boeiend te vertellen over de natuurlijke geuren die zij in haar kunstwerken gebruikt.

 

Je kunt ook de keramiek van Liesbeth Hensels en het kleurrijke werk van Patricia Achenbach-Veira beKIJKEN!

 

Golstraat 9

www.galeriedna.nl

 

Een echte zintuiglijke kunstbeleving dus!

Kom RUIKEN

Kom HOREN
Kom VOELEN
Kom....

KIJKEN!!

 

Tot ziens in de Golstraat


februari/ maart 2023

Op alle zaterdagen van zijn expositie is beeldhouwer Harry Joling aanwezig geweest. Op boeiende wijze heeft hij verteld over zijn kunstwerken en inspiratiebronnen.

Er zijn tijdens deze expositie meerdere beelden verkocht, waaronder 'knielende vrouw' (zie afbeelding).

Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier van hun aankopen!

 


Januari / februari 2023

Tijdens 2 zaterdagen 'Meet and Greet' (ontmoet de kunstenaar) hebben minstens 80 bezoekers gesproken met Babette van Helsdingen en Frans van Dorst. Zij konden boeiend vertellen over hun werk en hun inspiratiebronnen en hun expositie 'Samenhang'. 

Er zijn tijdens deze expositie meerdere bronzen beelden verkocht. 


December 2022 en januari 2023

Tijdens de goedbezochte expositie van Jilles Waagmeester en Sancla Hartong zijn meerdere werken van Jilles verkocht. 

Ook een prachtig tweeluik van Sancla Hartong heeft een nieuwe eigenaar gevonden!

 


oktober/ november 2022

Tijdens de expositie van het 'Noordelijk Kunst Kader' zijn meerdere kunstwerken verkocht, waaronder keramiek van Froukje Dijkstra, meerdere werken van Emy Noya en Wilma Wassing, een schitterende ring van Rita Siemons en het schilderij 'Rode Muur' van Sikko Mulder.


september 2022

Tijdens de expositie van Peter Munnik is onder andere verkocht:

een prachtig Deventer doek en een groot schilderij van Peter. Ook werken van Anneke Mensink en Noëlla Moen hebben een nieuwe plek gevonden!18 juni 2022

Meet & Greet Eline Achterhuis

Ontmoet Eline Achterhuis bij haar expositie 'kracht en kwetsbaarheid'.

Op 18 juni kun je van 14.00 tot 16.00 uur in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom!


Mei 2022

Ook tijdens deze expositie van Estrellita Bartelsman en Marjoke van Kamp zijn er meerdere werken verkocht! De nieuwe eigenaren zijn erg blij met hun nieuwe aankoop.


April 2022

Verkocht! Tijdens de expositie van Baltus Wigersma 'Het binnenste buiten' hebben wij meerdere werken mogen verkopen. Zowel schilderijen als een torso. Mooi werk, dat zeer wordt gewaardeerd.


Maart 2022

Deze maand is onder andere verkocht "the Light Within'

 


13 november 2021

Onze galerie verkocht voor Margot Olde Loohuis het schilderij:

'Floating worlds', 140 x 100 cm, olieverf op doek.


13 november 2021

Meet & Greet Margot Olde Loohuis

Ontmoet Margot Olde Loohuis op de laatste dag van haar expositie 'Underwater World'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten en houten kunstobjecten van Hans Magendans.

 


7 oktober tot 24 december 2021

In onze vitrines: houten kunstwerken in 'Japandi-stijl' van Hans Magendans

 


3 oktober 2021

Meet & Greet Romy van Rijckevorsel

Ontmoet Romy van Rijckevorsel op de laatste dag van haar expositie 'Every day is a winding road'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Verkocht

Onze galerie verkocht voor Romy van Rijckevorsel het schilderij:

'Thornbird', 50 x 60 cm, acryl op linnen.


20 augustus 2021

Meet & Greet Miranda Vissers

Ontmoet Miranda Vissers op de laatste dag van haar expositie 'Sensing nature'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


Onze galerie verkocht voor Miranda Vissers twee  'Lichen' schilderijen.

'Petrol' (120 x 30 cm)  en 'Grijsbrons' ( 60 x 60 cm) mixed media op doek


10 juli 2021

Meet & Greet Suzan Schuttelaar

Ontmoet Suzan Schuttelaar op de laatste dag van haar expositie 'All the girls'. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met beelden van onze vaste exposanten.

 


3 juni 2021

Het is nu een jaar geleden dat onze galerie open ging voor bezoekers. Dat vieren we met een bijzondere jubileumexpositie van Suzan Schuttelaar; 'All the girls'.

Suzan schildert klassiek/impressionistische portretten op groot formaat. Haar expositie bij ons toont een diversiteit aan stijlen en technieken, waaronder een aantal installaties met textiel. 

 29 mei 2021

Meet & Greet Johannah de Vries

Ontmoet Johannah de Vries op de laatste dag van haar expositie "Bij nader inzien". Van 14.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over haar werk en haar inspiratiebronnen. Van harte welkom! Ook met foto's van Wil Bijker en beelden van onze vaste exposanten.

 


22 mei 2021

Goed bezochte Meet & Greet Wil Bijker 

Afgelopen zaterdag konden bezoekers in gesprek gaan met Wil Bijker, één van onze huidige gastexposanten. Het werd een gezellig en goed bezocht evenement waar Wil enthousiast vertelde over haar werk en haar inspiratiebronnen. 

 


Vanaf 5 maart 2021 is het mogelijk op afspraak de expositie van Ank Stegenga te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag ben je met max. twee personen van harte welkom. Bel of mail ons gerust en bezoek veilig en vrijblijvend deze bijzondere expositie. 

 


Meet & Greet met Cor Lap    

17 en 24 oktober en 1 november 2020

Ontmoet Cor Lap bij galerie DNA tijdens zijn expositie "Iedereen is kleurrijk". Van 12.00 tot 16.00 uur kun je in gesprek gaan met de kunstenaar over zijn werk en zijn inspiratiebronnen. Van harte welkom!

 


4 oktober 2020

Feest in onze galerie. Zondag 4 oktober hebben wij de 1000ste bezoeker ontvangen!

Cor Lap was persoonlijk aanwezig om de gelukkige een kleurrijk boeket te overhandigen. Uiteraard met haar favoriete werk 'My brooche' op de achtergrond! 

 


18 juli 2020

De openingsexpositie is voorbij. Galerie DNA heeft onder andere de volgende werken verkocht:

 

Diana Joseph

Noëlla Moen

Anneke Mensink


Wij verheugen ons

op het openen van galerie DNA op vrijdag 29 mei 2020.

Van harte welkom!

Uiteraard houden wij ons aan de Corona richtlijnen zoals niet meer dan vier bezoekers tegelijk in de galerie, anderhalve meter afstand houden en geen handen schudden. 

 

Team DNA